Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се срещна със спортно-техническия

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се срещна със спортно-техническия
Коментари Харесай

Крушарски постави нов ултиматум на Александър Томаш

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се срещна със спортно-техническия щаб и наставниците в ДЮШ на незабавна среща на " Лаута ", стана ясно през вчерашния ден. Всички страни са дискутирали наболелите тематики при " черно-белите " и най-много задачите пред мъжкия отбор, който загуби шансове за евротурнирите.

Условията на Христо Крушарски са до края на шампионата да се даде късмет на няколко юноши да натрупат минути в елита. Също по този начин той е повторил тезата си, че селекцията за идващия сезон би трябвало да бъде ориентирана главно към български футболисти, най-много млади. Отпусната е квота единствено за трима чужденци. Очакванията са, че до края на сезона Бубакар Дион и Евандро няма да бъдат употребявани, като последна дума за това ще има Александър Томаш.

Както е известно, въпросът за чужденците, отказали нови контракти с Локо, се трансформира в обект на спор сред Томаш и Крушарски още от началото на годината. Тогава стана ясно, че Динко Хоркаш отхвърля да възобнови контракта си и притежателят подреди хърватинът да бъде изваден от състава. Томаш в началото бе срещу, само че след това се помири и разчита на юношата Кристиян Томов. Преди няколко седмици в Крушарски бе безапелационен, че футболистите, които не желаят да възобновят контрактите си, напущат тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР