От отново са се увлекли във волни съчинения, заяви лидерът

...
От отново са се увлекли във волни съчинения, заяви лидерът
Коментари Харесай

Костадинов за гласуването за F-16: От БСП отново са се увлекли във волни съчинения


От още веднъж са се увлекли във волни съчинения, съобщи водачът на „ “ на брифинг в Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция. Коментарът му е по отношение на изявление на Александър Симов от парламентарната група на „ за България “ по-рано през днешния ден относно ратифицирането на интернационален договор за самолетите F-16 Block 70.

Има едно предложение, което ние сме дали своят вот „ за “, и то е на ръководителя на Комисията по защита – Атанас Зафиров от, уточни Костадинов. По думите му предлагането е " да не се дава опция на министъра на защитата независимо, без решение на Народното събрание, да трансформира каквито и да било параметри по контракта с F-16 ". 

Костадинов твърди, че „ “ са дали своят вот и единствено публицистични ремонти – за името на законопроекта за ратификация и за наименованието на преходните и заключителни разпореждания. " Няма смисъл да разясняваме безсилието и отчаянието на нашата патерица – има доста сериозен проблем сега, тъй като най-вероятно няма да влезе в идващия парламент ", сподели още той. 

Костадинов напомни, че е бил претендент за кмет на Варна и не е бил подсилен от социалистите. Лидерът на „ “ твърди, че морската столица е единственият град, в който на балотаж не е подкрепила претендента против ГЕРБ.

След брифинга на водача на „ “ в коридорите на Народното събрание Александър Симов още веднъж сподели разпечатка от гласуването по отношение на F-16. Депутатът от твърди, че от партията на Костадинов са дали своят вот за „ заглавието на меморандума на F-16 “ и за „ член първи – ратификацията “. „ Ратифицирането те са го подкрепили за самолетите F-16 “, сподели Симов. „ Това не е война, желаеме гласоподавателите ясно да знаят за кого или като поддържат „ “ – кого тъкмо поддържат “, сподели социалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР