От областната дирекция на МВР във Видин напомнят на гражданите,

...
От областната дирекция на МВР във Видин напомнят на гражданите,
Коментари Харесай

МВР във Видин излезе с призив към гражданите

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин припомнят на жителите, които имат удостоверен електронен автограф, че могат да получат административна услуга и по електронен път.
Във връзка с противоепидемичните ограничения против разпространяването на ковид призоваваме жителите оптимално да се възползват от опцията за услуги по електронен път, с цел да се избегне скупчването на доста хора на едно място.
Обслужването на жителите на гишетата в секторите „ Български документи за идентичност, „ Пътна полиция “ и група „ Миграция “, където се правят административни услуги, продължава при строго съблюдаване на превантивните ограничения – съблюдаване на безвредна отдалеченост от жителите, когато са постанова изчакване, постоянно проветряване на пространства и стерилизация в границите на работното време.
Най-добре е жителите, които нямат незабавна потребност от административна услуга, предоставяна от ОДМВР-Видин, да отсрочат визитата си в структурните звена, където се одобряват документи.
От Районната дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " във Видин припомнят, че физически и юридически лица могат да употребяват, за неотложна/спешна преписка със звената за пожарна сигурност и отбрана на популацията в района, следните електронни адреси:
РД ПБЗН – Видин: e-mail: [email protected]
Оперативен център: e-mail: [email protected]
районен съд ПБЗН - Видин: e-mail: [email protected]
районен съд ПБЗН - Белоградчик: e-mail: [email protected]
районен съд ПБЗН – Кула: e-mail: [email protected]
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР