От най-ранно детство любим персонаж на американеца Кристиан Риел била

...
От най-ранно детство любим персонаж на американеца Кристиан Риел била
Коментари Харесай

Млад мъж от Флорида сбъдна детската си мечта и се превърна в русалка

От най-ранно детство обичан персонаж на американеца Кристиан Риел била русалката Ариел. Години по-късно, студентът решил, че няма да жали средства, с цел да се трансформира в най-обичната си героиня от кино лентата на Дисни.

След като в детските си години гледал филмчето за русалката Ариел, Кристиан безусловно се влюбил в облика й и още тогава океанът се трансформирал в негов втори дом.



" Когато живеех във Флорида, ходех до океана постоянно, когато имах време. Харесва ми да заставам на брега и да му се любувам. Обичам и солената морска вода – тя ми дава възприятие на лекота”, признава младият мъж.



В Инстаграм той попаднал на дизайнер, който прави силиконови опашки и решил да се възползва от услугите му.



„ Разгледах сбирката му, гледах негова галерия във Флорида и ми се прииска да си поръчан опашка. Дизайнът, доставката и налозите ми излязоха към 1120 паунда”, прибавя Кристиан.



Младият мъж си поставя екстравагантата облага освен когато върви да плува в океана, само че и когато се забавлява в личния си басейн.



Когато Риел се появява с опашката си на плажа, реакциите измежду минувачите са от отвращение и наказание до екстаз.



" Един минувач ми сподели, че в никакъв случай не е виждал мъж нимфа. С наслаждение му описах за моето въодушевление, а той с интерес ме гледа до момента в който плавам с опашката”, споделя екстравагантният мъж.



Кристиан признава, че опашката му предизвиква и някои неудобства. След като е плувал с нея повече от час, започвали да го болят глезените.



" Щастлив съм, че съм човек. Мога да върша всичко, което ми се прииска и да не завися от мнението на близките. Сигурно по тази причина съм щастлива риба”, споделя още младият мъж.



24-годишният Кристиан прибавя, че роднините и приятелите му не го осъждат, а тъкмо назад – доста харесват да го гледат като риба, покоряваща морските дълбини.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР