От най-голямата нискотарифна авиокомпания Уиз Еър (Wizz Air) изпратиха официален

...
От най-голямата нискотарифна авиокомпания Уиз Еър (Wizz Air) изпратиха официален
Коментари Харесай

Wizz Air: Няма да възобновим полетите от Варна до Италия, Испания и Великобритания на 1 май

 От най-голямата нискотарифна самолетна компания " Уиз Еър " (Wizz Air) изпратиха формален отговор на запитването на Радио Варна по отношение на желанието си да възобновят полетите си от летище Варна от 1 май до Италия, Испания и Англия.

От компанията показват, че нямат желание да възобновяват полетите си от Варна от 1 май, поддържат непрекъсната връзка с локалните управляващи и следват прецизно регулациите и разпоредбите, въведени от локалните и интернационалните здравни управляващи.

" Сигурността и здравето на пасажерите и екипажа остават главен приоритет на " Wizz Air " и възобновяване на полетите ще се случи, когато локалните и интернационалните регулации разрешат това ", приключва писмото от самолетната компания. 

Областният шеф на Варненска област Стоян Пасев по-рано разяснява възможното възобновяване на полетите на нискотарифната самолетна компания през май от летище Варна, както и по-рационалната организация на КПП-тата в региона, с цел да се избегнат тапите. Той счита, че към този момент пътуванията със самолети не са съответна мярка, тъй като на доста места в Европа епидемията е в разгара си, само че последователно би трябвало да привикваме да живеем в изискванията на пандемия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР