От нашето съзнание и мироглед ние предначертаваме ситуациите, в които

...
От нашето съзнание и мироглед ние предначертаваме ситуациите, в които
Коментари Харесай

Как да спрете да блокирате любовта, която идва към вас

От нашето схващане и светоглед ние предначертаваме обстановките, в които ще се озовем. Разбира се, че когато мислим отрицателно, ще привличаме повече случки, които не са в наша изгода. Сами стопираме щастието в живота си. Относно любовта – същият принцип е настоящ, би трябвало да спрете да се подценявате и да бъдете по-сигурни в дейностите си. Ако вие не сте обичате, по какъв начин ще позволите на различен да го направи? Ето няколко метода, по които вие вредите сами на себе си, като блокирате любовта, идваща към вас:

Страх ви е да ви виждат

Когато сте свършили добра работа и ви похвалят пред сътрудниците или пък ви създадат комплимент по отношение на външния тип – приемайте тези позитиви без позор. Когато се притеснявате и отричате думите на другия, вие стопирате любовта и позитивната сила, отредена за вас. Освен това по този метод показвате пренебрежение към другия.
Вдъхнете си самонадеяност, оценявайте се съответно и приемайте всичко с усмивка, това са първите стъпки към приемането на обич от околния свят.

Страх от това да дадете

На всички ни е ясно, че любовта е двупосочна – с цел да получите такава, би трябвало да дадете и от себе си. Ако не може да се доверите или към този момент сте били пострадали от някакво отчаяние – страхът да дадете няма да ви донесе нищо по-добро. Няма постоянно да сте разочаровани и страдащи, доверете се на сърцето си и разпръсквайте любовта.

Несигурност в себе си като сътрудник

Отново във връзка със самоувереността ви – дайте си късмет, повярвайте си. Човекът ви е харесал и обикнал с всички ваши позитиви и дефекти, по тази причина би трябвало да си позволите да се приемете такива, каквито сте. Не се тормозете от връзките и не мислете дали сте задоволително положителни за някого – щом той ви е избрал, значи счита по този начин, няма потребност вие да се съмнявате.
Не живейте в предишното, не се обвинявайте за предходни неточности и се приемете такива, каквито сте. Когато започнете да обичате себе си, това трансформира цялото ви лъчение и другите го виждат. 

Вечно не одобрявате другите 

Ако непрекъснато критикувате близките и отразявате единствено минусите им, това ще породи отрицателно връзки по отношение на вас, а за обич въобще няма да се загатва. Бъдете по-щадящи, изразявайте мнението си по методичен метод и се опитвайте да помагате, вместо единствено да давате препоръки. Ако пък дадения човек просто не ви подхожда и усещате, че искрата я няма, продължете напред без непотребни провокации и драми. Така ще запазите положителните усеща сред двама ви. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР