От началото на концесията Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД

...
От началото на концесията Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД
Коментари Харесай

Летището в Бургас се нуждае от рехабилитация на пистата

От началото на концесията " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД е поел ангажимент да рехабилитира напълно пистата на Летище Бургас. Тя е нужна, с цел да може Летище Бургас да оперира по безвреден метод. Това се показва в публична позиция на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД.

Фирмата концесионер отбелязва, че всяко затваряне на Летище Варна и Летище Бургас е планувано доста деликатно и няма да се реализира в дейния летен сезон. От там допълват, че избягването на въздействието върху трафика е главен приоритет при рехабилитацията на пистата.

Предстоящият ремонт на пистата на Летище Бургас, който ще се реализира евентуално през 2025 година, към момента е в начален стадий на плануван е и не е дефинитивно утвърден. Той ще се прави в минимум натоварените месеци от годината за летището, тъй че да не се отрази на летния сезон на 2025 година, разясняват от Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт.

Компанията продължава да поставя всички вероятни старания за развиването на трафика и инфраструктурата на Летище Бургас, като извършва съзнателно, навременно и напълно всички свои задължения и отговорности към страната, в ролята си на виновен концесионер и добър шеф на всички наши чиновници - непрекъснат и сезонен личен състав се споделя още в позицията на концесионера.
 Ремонт затваря летище Бургас за месец
Ремонт затваря летище Бургас за месец

Полетите ще бъдат прекратени от 7 до 30 март
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР