От началото на 48-ото НС тонът вече се промени и

...
От началото на 48-ото НС тонът вече се промени и
Коментари Харесай

Стефан Янев сговорчив до полуда: Няма добри и лоши коалиции!

От началото на 48-ото Народно събрание тонът към този момент се промени и разговорът стартира, съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред Нова тв, като назова това положителната вест. Според него преди да се направи общ диалог било лидерски, било по партии, би трябвало да се проведат диалози с всички партии поотделно - " Бих го нарекъл 160 плюс ", сподели още Янев.

По думите му логиката на единодушието е да се реши антикризисното държание на партиите в границите на период от година и това би трябвало да бъде предмет на първия диалог. Бъдещият кабинет би трябвало да бъде оптимално компромисен и признат от партиите, сподели още Янев като добави, че няма добра и неприятна коалиция.

Лидерът на " Български напредък " сподели още, че не е трансформирал позицията си за поддръжка на Украйна във войната, само че има нюанси. За него българският народен интерес е  България да не бъде въвлечена във война и жителите й да не станат пушечно месо. Възможностите за договаряния обаче в този момент са доста по-малки в този момент и би трябвало да бъдем деликатни, сподели Янев.

Той удостовери, че има връзка с президента Радев, само че съобщи, че не е правилно да го пита на кого би връчил третия мандат.

Според него пъзелът с убийството на служителя на реда в Елхово Янев сподели, че би трябвало да се вземат ограничения с щатовете на Министерство на вътрешните работи, а не да се командирова чиновници на границата. По мотив настояването за оставка на служебния вътрешен министър Демерджиев Янев съобщи, че би трябвало да се побърза със съставянето на постоянно държавно управление. 

Стените и оградите по границата както всички такива уреди са със период на валидност, само че построяването на нова ограда е плюс.

На въпрос за връщането на хартиената бюлетина, политикът разяснява, че отрицателното говорене доминира в обществото, само че " дано не се занимаваме с операцията на вота, а да излезем 70-80% пред урните "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР