От момента, в който беше обявена темата на Met Gala

...
От момента, в който беше обявена темата на Met Gala
Коментари Харесай

Най-стилните тоалети от Met Gala '22

От момента, в който беше оповестена тематиката на Met Gala за 2022 година, мнозина се пробваха да разтълкуват е какъв ще бъде фокусът при дрескода. За някои „ позлатен искра “ е отпратка към Ню Йорк на Едит Уортън; други го възприемат кто блестящия махленски жанр от началото на 2000-та. Темата дава опция за необятна интерпретация, а гостите на церемонията разполагаха с цялостната независимост да покажат на света своята ярка характерност с лекост.

Добрата вест е, че концепцията за резистентност в модата зае централно място, като голям брой звезди избраха да носят винтидж тоалети. С минималистичния си жанр и семпла рокля в бяло, Ема Стоун предизвика стилните коментатори да поясняват избора и на визия в духа на тазгодишната тематика на „ Gilded Glamour “ като елегантен поклон към 1920-та и въздействието на балета върху американската мода.
 Кирил Петков: В думите на Каблешков няма боязън от империята, а жадност за независимост 1 май 2022 | Бъдещето на България зависи от самите нас. Да бъдем обединени в името на по-добра България. Това съобщи в словото...

По-късно обаче стана ясно, че 33-годишната актриса в действителност слага акцент върху устойчивото, като избира още веднъж да облече сватбената си рокля на Louis Vuitton на огромното събитие. Носителката на " Оскар " се омъжи скрито за Дейв Маккери през лятото на 2020 година, откакто в началото отсрочи пролетната си женитба поради пандемията. Двойката в никакъв случай не е споделяла фотоси от сватбата си, тъй че не е ясно дали късата рокля на Стоун е била нейната съществена сватбена рокля или визия след празненството. Това обаче е без значение, когато тя съумява да ни покаже, че някои тоалети постоянно ще са в положение да вълнуват.

Aктрисата събра погледите с рокля на Versace, само че черешката на тортата беше ефектната промяна на класическата вечерна рокля с цвят мед, блестяща тиара и големи диамантени обеци благодарение на разгъването на шлейфа, в тюркоазена. Любопитното е, че роклята е отпратка към Статуята на свободата, която в реалност е направена от мед, само че е придобила сходен колорит зелено заради окисляването.

Ким Кардашиян също впечатли с появяването си с онази емблематична рокля, която носи Мерилин Монро през 1962 година, когато изпява популярното “Happy birthday” на президента Джон Кенеди. Самата Ким Кардашиян споделя, че й се е наложило да смъкна към седем кг, с цел да й е тоалетът на Мерилин Монро по размер.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР