От Министерството на икономиката и индустрията е освободен изпълняващият длъжността

...
От Министерството на икономиката и индустрията е освободен изпълняващият длъжността
Коментари Харесай

СЛЕД ОПЛАКВАНИЯ: Нинова се принуди да освободи съветника си Йордан Татарски

От Министерството на стопанската система и промишлеността е освободен изпълняващият длъжността основен секретар Йордан Татарски.

Мотивите за освобождението са сигнали на жители до министър-председателя Кирил Петков, Главния инспекторат на Министерския съвет, Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “, Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество.

Сред аргументите за освобождението са и недоволства от голям брой чиновници в Министерството на стопанската система и промишлеността, както и уронване на престижа на институцията.

Припомняме, че през 2018г. Нинова назначи Татарски като Съветник на Председателя на Българска социалистическа партия.

През 1994 година Йордан Татарски е притежател на половината дялове на новорегистриранта компания „ Тива “ ООД. Той взе участие посредством компанията си „ ТАТ “ ООД. Другата част от компанията е на Иван Петков – Гуньо, Валентин Алексиев – Лисицата и Валери Тодоров – Дебелия.

В кабинета " Борисов 1 " Йордан Татарски става началник на политическия кабинет на министъра на районното развиване Росен Плевнелиев - пост, който допуска изключителна непосредственост и доверие от страна на министъра.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР