От миниатюрни бралетки до изрязани блейзъри и тяло на показ

...
От миниатюрни бралетки до изрязани блейзъри и тяло на показ
Коментари Харесай

Малка черна рокля - секси вариацията, с която Сидни Суийни се появи на червения килим

От дребни бралетки до изрязани блейзъри и тяло на показ - Сидни Суийни е добре позната с екстравагантните си, ексцентрични визии на аления килим. Такъв е и последният ѝ избор на облекло, с което звездата от " Еуфория " се появи в общественото пространство.
 Сидни Суийни става осведомител в филмовия откъс на Reality на HBO Max
Сидни Суийни влиза в света на информаторите

Нова вълнуваща роля за актрисата

А точно секси, деконструиран вид на класическата дребна черна рокля, с който актрисата събра всички погледи върху себе си, доказвайки, че от време на време по-малкото в действителност е повече.

Във вторник вечерта Сидни стъпи на аления килим в Ню Йорк преди специфичната прожекция на идния ѝ филм Reality. От споделените фотоси в обществените мрежи, виждаме смелото показване на Суийни. Тя е избрала черна рокля без презрамки на Schiaparelli, състояща се от редуващи се линии от многослойни кормила и изцяло транспарантна мрежеста материя, които приключват в дълъг кадифен шлейф. Визията бе допълнена от обувки на висок ток и платформа, няколко пръстена и сребърни обеци.

Дръзкият отбор Сидни приключи със свободно спуснати руси коси, леко стилизирани във талази и опушен мрачен грим към очите.

Суийни може да се похвали с голям брой задължения напоследък, написа InStyle. Освен драмата Reality, която ще се популяризира в HBO Max от 29 май, актрисата неотдавна приключи фотосите и на идната продукция с нейно присъединяване. Това е сантименталната комедия Anyone But You, чиято премиера по кината се чака през декември.
 Сидни Суийни, Глен Пауъл, Джиджи Парис - какво породи изказванията за любовен триъгълник
Сама ли е още веднъж Сидни Суийни

И забъркана ли е в любовен триъгълник

" Беше необикновено преживяване ", сподели Сидни преди време пред Entertainment Tonight. " Австралия е необикновено място за фотоси, а актьорите и екипът бяха толкоз занимателни. Никога преди не съм се смяла по този начин на снимачна площадка. Прекарах си в действителност добре. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР