От медицинска гледна точка са спазени всички стандарти за работа

...
От медицинска гледна точка са спазени всички стандарти за работа
Коментари Харесай

Детето на Мустафа Емин лекувано по стандарт и с психическа устойчивост

От здравна позиция са спазени всички стандарти за работа и оказване на помощ в границите на Спешното поделение на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". От пресцентъра на незабавната болница осведомят медиите за извършената вътрешна инспекция откакто обществено направиха притежание на фейсбук страницата си посредством скрийншот мнението на собствен чиновник - здравната сестра Неда Диманова за срещата й с съветника на военния министър и член на Демократична България Мустафа Емин.
 Мустафа Емин за абсурда в
Мустафа Емин за абсурда в " Пирогов ": Не е правилно, че съм парадирал с ситуацията си

След изказвания, че идва с раненото си дете и настоя то да бъде прегледано с преимущество

От изнесените данни не излиза наяве дали инспекцията обгръща други аспекти от работата на личния състав, които касаят точно " конфликта " с родителя , в тази ситуация Мустафа Емин. Също по този начин не се показва и ролята, която е имала коментиращата здравна сестра , пуснала недоволството в обществените мрежи, в самото лекуване и процеса в болничното заведение . Прави се обаче намек още веднъж за конфликтна обстановка. Позицията приключва с: " Ръководството благодари на сътрудниците за високия професионализъм, за търпението и за психическата резистентност, която са показали! "

В прессъобщението си от " Пирогов " показват, че са снети с отчети пояснения от страна на всички медицински експерти, които имат отношение по случая, и са направени срещи с всички . Разгледани са и записи за интервала , които демонстрират по минути придвижването на пациента. То е разказано в документите по разпоредбите.

" Персоналът е подходил с висок професионализъм, направили са всички нужни консултативни прегледи и проучвания на детето. Оказана му е нужната помощ и операции и е изпратено у дома с рекомендации ", гласи изводът от инспекцията.

Данните от нея са предоставени и на Политическа партия " Да, България ".

От " Пирогов " декларират и че са подготвени да дават информация на всички заинтригувани по случая при съблюдаване на Закона за протекция на детето, Закона за здравето и Закона за персоналните данни.
 И МО, и
И МО, и " Да България " ревизират държанието на Мустафа Емин в " Пирогов "

След обява в обществените мрежи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР