Силно вярваме, че суровата храна за котки е най-добрата храна

...
Силно вярваме, че суровата храна за котки е най-добрата храна
Коментари Харесай

6 предимства на суровата храна за котката

Силно имаме вяра, че суровата храна за котки е най-хубавата храна за нашите котешки другари. Вашата пухкава домашна котка е наложително месоядна – питателните субстанции, от които се нуждае, с цел да оцелее, идват от месото.

Суровата храна, приготвена от висококачествени мускули, органи и кости, обезпечава на котката ви биологично уместно хранене, сходно на това, с което тя би се хранила в дивата природа.

Суровото хранене обезпечава на котката многообразие, което може да я защищити от взискателност във връзка с храната и да подсигурява, че всички нейни хранителни потребности са задоволени, като я поддържа здрава и щастлива.

Когато котките уловят дребна плячка, те я изяждат цялата – в това число костите. Суровата кост е превъзходен източник на минерали. Тя е главният източник на калций в суровата диета. Костите, поднесени в недопечен тип, са елементарно смилаеми за вашата котка. Органите са „ мултивитамините “ на природата във форма, която организмът на котката разпознава и може елементарно да употребява.

 

6 преимущества на суровата храна за котката

1.Поддържане на здравословно тегло

 суровата храна 6 преимущества на суровата храна за котката

Суровата храна съдържа висококачествени протеини, които дават на котката ви силата, нужна за поддържане на интензивност – а всички знаем, че поддържането на интензивност оказва помощ да не се усилва тежестта.

постоянно преяждат, когато се хранят с храна с високо наличие на въглехидрати. Те ядат повече с богата на въглехидрати диета в опит да си набират задоволително от нужните им хранителни субстанции.

Суровата диета има верен баланс на „ макронутриентите “, повече протеини, умерено количество мазнини и малко въглехидрати, което води до естествено струпване на доста по-малко мазнини в тялото на котката.

2.Подпомага храносмилането им

Храносмилателните ензими на котката са пригодени за сурово месо! Изследванията демонстрират, че суровата храна освен е по-лесна за храносмилане, само че и се усвоява по-добре, което значи, че всички съществени хранителни субстанции се употребяват по натурален метод.

Качествената месна храна е по-лесна за храносмилане за котките, а здравословното и щастливо храносмилане може да значи и по-малко досадни космати топки.

3. Поддържане на здравословни равнища на сила

 суровата храна 6 преимущества на суровата храна за котката фотография: pinterest

Котките са неповторимо основани да употребяват протеини за сила посредством развой, наименуван глюконеогенеза. Някои типове животни могат да изключват и включват този развой, само че котките не могат да създадат това и постоянно употребяват протеини за сила. Суровата храна обезпечава здравословни протеини и мазнини в съответствие, от което те се нуждаят. Това значи, че вашата котка ще има задоволително сила за игра, проучване и взаимоотношение със света към нея.

4.Поддържане на здрави зъби

Диетата с по-ниско наличие на въглехидрати естествено е с ниско наличие на захари, от които се развиват нездравословните бактерии в устата.

Котките също могат да получат заболяване на венците, което се отразява на здравето на панкреаса, сърцето и мозъка им. Всъщност по-здравословният микробиом на устната празнина се свързва с по-слабо инфектиране при вашия домакински любим.

Даването на на части месо за дъвчене и на сурови кости с подобаващ размер (суровите връхчета на пилешки крилца са чудесни за това) основава „ фактор на безпокойствие “, до момента в който тя дъвче, като оказва помощ за нежното премахване и попречване на натрупването на зъбен камък. Суровата храна е извънредно потребна.

5.Поддържане на здрава кожа и четина

 суровата храна Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР