От малки са ви учили как да бъдете добри момичета,

...
От малки са ви учили как да бъдете добри момичета,
Коментари Харесай

Как да бъдем лоши момичета в леглото

От дребни са ви учили по какъв начин да бъдете положителни девойки, а по-късно и положителни ученички, студентки, съзнателни граждани…

Е, свалете за малко ангелските си крила, тъй като постоянно, с цел да разпалите пристрастеността на мъжа до вас и, най-важното, да не я оставите да изтлее, е нужно да бъдете неприятни девойки. Особено в леглото.

Няколко елементарни съвета ще ви оказват помощ да откриете “дяволската ” си страна:

1. Захвърлете изтърканото долни дрехи

Знаем, че е мъчно да се разделите с поовехтелите, само че ужасно комфортни памучни бикини. Всяко момиче има най-малко един подобен чифт в дрешника си. Е, време е да се отървете от него. Запасете се с копринено или сатенено секси долни дрехи и се наслаждавайте на резултата.

А чорапите с дължина доникъде на бедрото, изключително съпроводени с жартиери, правят чудеса!

2. Направете му стриптийз

Мъжете са луди по дами, танцуващи и събличащи се особено за тях. Устройте му изненада, с уместно осветяване и бутилка вино.

Изберете си роля – да вземем за пример здравна сестра (много ще помогне, в случай че знаете някоя от фантазиите му). Събличайте се постепенно, танцувайте изкусително и… останалото ще си пристигна единствено.

3. Говорете мръсотии

Това никога не значи да ставате вулгарни. Просто вмъкнете думи с двояко значение. Оплачете се да вземем за пример от топлото лято, което ви е разгорещило. Или му разкажете за невероятните нови пози в йога курса ви.

Намеквайте за секс и в най-обикновения разговор. Лошото ви момче ще ви се отплати уместно.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР