От Лудогорец съобщиха, че билетите за сектора за гости са

...
От Лудогорец съобщиха, че билетите за сектора за гости са
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА изкупиха билетите за мача срещу Лудогорец

От Лудогорец оповестиха, че билетите за бранша за посетители са изчерпани.

Ето какво написаха от Лудогорец без редакторска интервенция:

" Свършиха билетите за бранш " Г "

Уважаеми почитатели на ЦСКА-София,

Уведомяваме Ви, че билетите за бранш " Г " за утрешния мач на " Хювефарма Арена " са изчерпани. По тази причина касата на бранш " Г " на следващия ден няма да бъде отворена. Важно е да се знае, че ПФК Лудогорец изпрати избран брой билети на последователи на армейците, които ще пътуват проведено от София.

ПФК Лудогорец припомня на почитателите на ЦСКА-София, които са си закупили билети онлайн от тестовата версия на мача в системата на Eventim, че талоните са годни, само че би трябвало да бъдат разпечатани на книжен притежател, защото на " Хювефарма Арена " има пропускателен режим с турникети, които дават достъп след прочитане на баркода. Съветваме ви да не копирате неведнъж еднакъв билет, защото системата ще допусне само първият.

ПФК Лудогорец уведомява гостуващите последователи, че на бранш " Г " ще има кетъринг зона с освежителни питиета, както и екип от парамедици с кола за спешна помощ, която ще бъде позиционирана пред входовете на бранш " Г ".

За облекчение на гостуващите почитатели се обособява зона за паркиране по северното платно на Гаров път от кръстовището на бул. " Княз Борис " с ул. " Добруджа " до подстанцията на западна промишлена зона ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР