От Лудогорец публикуваха съобщениe на официалния си сайт, което гласи,

...
От Лудогорец публикуваха съобщениe на официалния си сайт, което гласи,
Коментари Харесай

Лудогорец ще играе мачовете от Лига Европа в Разград

От Лудогорец разгласиха съобщениe на формалния си уебсайт, което гласи, че тимът е получил позволение УЕФА да играе домакинските си мачове от Лига Европа на " Лудогорец Арена ".

Разградчани построиха нов съвременен бранш, който дава отговор на всички условия на футболната асоциация. Припомняме, че още при започване на лятото представители от УЕФА инспектираха оборудването и загатнаха, че " зелените " имат действителен късмет да одобряват европейските си мачове в Разград.

Ето какво гласи известието:

" Уважаеми почитатели, управлението на Лудогорец има удоволствието да ви заяви, че стадион " Лудогорец Арена " публично получи позволение от УЕФА да приема мачове от груповата фаза на Лига Европа.

Инспекторите на европейската футболна централа установяваха, че всички рекомендации при градежа на оборудването са изпълнени и на стадион " Лудогорец Арена " могат да се играят мачове от най-високо равнище.

Ръководството на клуба благодари на всички, които поставиха оптимални старания през последните месеци, с цел да може стадион " Лудогорец Арена " да дава отговор на условията на УЕФА ".

Разградчани излизат против Судува в четвъртък от 20:30 часа в реваншa от плейофния кръг на Лига Европа, който ще се играе на стадион " АРВИ Арена " в литовския град Мариямполе. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР