От Локомотив обявиха, че нямат никакво намерение да се разделят

...
От Локомотив обявиха, че нямат никакво намерение да се разделят
Коментари Харесай

Локо: Нямаме никакви намерения да се разделяме с Джовани

От Локомотив оповестиха, че нямат никакво желание да се разделят със звездата си Джовани и желаят да продъжат успехите и красивите игри дружно. Тимът разгласи, че ще дава отговор на всевъзможни въпроси на почитателите изпратени на мейла медийния отдел на клуба.
Прочетете още
Ето какво написаха от клуба:

Уважаеми Локомотивци,

Победният ход на обичания тим продължава и това явно поражда предпочитание за спекулации и опити за разтрошаване на прелестната атмосфера, която сме построили в клуба сред управление, тим и почитатели.

Бихме желали да ви осведомяваме, че последните „ вести “ за произлязъл трансфер на Джовани Бариани не дават отговор на истината. В „ Локомотив Пловдив “ не е дошла оферта за Джовани, управлението не е обсъждало негова продажба, даже в противен случай – желанието ни е да продължим дружно напред с победи и красиви игри.

Скъпи другари в черно-бяло, от през днешния ден даваме опция на всеки от вас, който има някакви въпроси, свързани с политиката на „ Локомотив “ или следващите подправени медийни вести, да ги зададе публично на имейл: [email protected]. Ще получите прецизен и правилен отговор. Не се поддавайте на провокации, продължаваме напред дружно – клуб, тим и почитатели.

От управлението

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР