От Левски скочиха на главния съдия Волен Чинков след загубата

...
От Левски скочиха на главния съдия Волен Чинков след загубата
Коментари Харесай

Левски скочи на решенията на Чинков от мача с Локо Пловдив

От Левски скочиха на основния арбитър Волен Чинков след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив на „ Лаута “.

26-кратните първенци недоволстват от решението на арбитъра да назначи единствено 3 минути минимално добавено време на втората част, откакто играта бе накъсвана неведнъж.

Ето какво пишат от Левски:

“На вниманието на Съдийската комисия и футболната общност,

Обръщаме внимание на един обезпокоителен факт, на който станахме очевидци по време на дуела сред „ Локомотив “ (Пловдив) и „ Левски “ на „ Лаута “. На ваше разположение сме дали извадка от обстановки през второто полувреме, в които общото изгубено време от смени и спирания на играта за оказване на здравна помощ е 12 минути. На фона на всичко това, основният рефер Волен Чинков назначи единствено 3 минути продължение на срещата. С това не желаеме да оправдаем загубата на „ Левски “, само че желаеме да обърнем внимание, че сходни плахи прояви на съдиите не оказват помощ с нищо на футбола, откакто единствено в границите на последните дни в европейските клубни шампионати станахме очевидци на големи продължения при надалеч по-малко накъсвания на играта.

Надяваме се откровено да бъдат взети ограничения и съдиите да демонстрират по-голяма храброст, без значение от резултата на терена! “

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР