От Левски призоваха феновете да помагат на клуба и като

...
От Левски призоваха феновете да помагат на клуба и като
Коментари Харесай

"Левски": Купуването на екипи също ще е помощ

От " Левски " приканиха почитателите да оказват помощ на клуба и като купуват формалната екипировка за сезона. " Продажбата на тези продукти е пряк доход за клуба и директна помощ. Парите за направата и доставката на тези артикули към този момент са заплатени и всяка сума от осъществените продажби влиза в клуба. В тази връзка всеки левскар, който има предпочитание, опция и желае да помогне на клуба посредством закупуването на формален екип може да го направи в магазина на " Герена "  или онлайн ", бе обявено във  " Facebook " профила на клуба.

Така бе препоръчан нов метод за помощ на закъсалия финансово клуб, откакто от няколко дни върви акция за закупуване на абонаментни карти, кръстена " 2020 карти за пролет 2020 ". Тя върви много сполучливо, като във фенмагазина на " Левски " непрекъснато има опашка от искащи да купят от тези карти. Така единствено за два дни бяха продадени към 600 абонамента.

Отделно почитателите считат да оказват помощ за заплащането на належаща вноска от 143 000 лева по погасителния проект към Национална агенция за приходите. За задачата по време на дербито с " ЦСКА-София " в събота ще има специфични урни, в които ще се събират пари. От Националния клуб на последователите (НКП) на " Левски " към този момент оповестиха, че ще дарят и събраните средства за хореография. " Каквото има събрано при нас, ще го дарим на клуба. И каквото съберем по време на мача, също ще го дарим на клуба за събирането на тази неотложна сума. Аз имам вяра, че 7000 индивида в " Б "  сектор по 20 лева прави 140 000 лв. – не е невъзможна и непостижима цел. Това, което е доста значимо да се направи, е да се заплати задължението към Национална агенция за приходите. Защото една неплатена вноска прави целия дълг на " Левски " към данъчните дължим на секундата – това са почти 4,8 милиона лв. ", разяснява пред БНР ръководителят на НКП Степан Хиндлиян. Той самият обаче призна, че всичко това е единствено краткотраен избавителен вид и клубът има потребност от общоприет спонсор.

Хиндлиян също по този начин удостовери, че сметките на сегашния спонсор - " Национална лотария ", сега са запорирани и по този начин се отрязва финансирането на " Левски ".  " Доколкото имаме някаква информация, сметките, по които са влизали пари в " Левски ", са запорирани. Така че даже двамата братя Ганеви, които бяха шефове на " Националната лотария " и, които, съгласно градските митове и обществената загадка са хората, които са вкарвали пари в " Левски " от техния дял, техните сметки са запорирани ", добави Хиндлиян.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР