От Левски излязоха със съобщение в допълнение на днешната пресконференция

...
От Левски излязоха със съобщение в допълнение на днешната пресконференция
Коментари Харесай

Левски събира средства за задълженията към НАП, Сираков призова феновете да се включат с дарения

От Левски излязоха със известие в допълнение на днешната конференция на изпълнителния шеф Ивайло Ивков, на която той показа, че отговорностите към Национална агенция за приходите са се нараснали. В известието, подписано от мажоритарния притежател Наско Сираков, е посочена банкова сметка, по която почитателите на Левски могат да превеждат средства.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Скъпи левскари,

В продължение на изказването ми от през вчерашния ден и в резултат на големият интерес от последователите за подкрепяне на клуба за понижаване на задължението му към Национална агенция за приходите - желая да посоча по долу банковата сметка, по която можете да превеждате средствата:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN BG81FINV91501017360470

BIC FINVBGSF

ПФК ЛЕВСКИ АД

Тази дарителска акция е първата, в която аз персонално Ви приканвам да се включите. Всеки лев преведен по тази сметка отива непосредствено в Национална агенция за приходите и понижава задължението на клуба.

Очаквайте в най-скоро време конференция, на която ще бъде разгласен проект за набиране на спомагателен капитал на клуба посредством издаване на акции.

Вярвам, че с общи старания ще успеем да се оправим и наберем по този начин нужните на обичания ни клуб средства в този миг.

Искам да изкажа признателност на генералния спонсор на клуба Palms Bet за съдействието и безрезервната поддръжка.

Ваш Наско Сираков “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР