От Левски благодариха на Христо Крушарски и ръководството на Рилски

...
От Левски благодариха на Христо Крушарски и ръководството на Рилски
Коментари Харесай

Левски благодари на Христо Крушарски за сътрудничеството

От Левски благодариха на Христо Крушарски и управлението на Рилски състезател за съдействието по време на лагера на отбора.

Ето какво написаха в формалния уебсайт на 26-кратните първенци:

" Ръководството на " ПФК Левски " изрича своите специфични благодарности на господин Христо Крушарски и управлението на ФК " Рилски състезател " за ползотворното съдействие сред двата клуба.

Спортно-техническия щаб и футболистите от представителния тим на " ПФК Левски " изричат сърдечни благодарности към госпожа Томова - сложен шеф на хотел " Рила ", Боровец и целия личен състав на хотел за гостоприемството и отличните условия предоставени по време на подготвителния лагер на тима.

Искрено благодарим и на личния състав на стадион " Искър " в Самоков и на стадиона в село " Говедарци " за професионализма и положителната организация по време на подготвителния развой на представителния и втория тим на " ПФК Левски ".

Спортно-техническия щаб и футболистите от втория тим на " Левски " изричат своята признателност към мениджмънта и чиновниците на хотелски комплекс " Десетте къщи " в Говедарци за гостоприемството и положителната организация по време на подготвителния лагер на тима.
 Уелтън: Винаги е добре да има бразилци в един тим
Уелтън: Винаги е добре да има бразилци в един тим

Роналдо е добър футболист с доста сериозна скорост, споделя футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР