От камъни в жлъчката най-често страдат жени на средна и

...
От камъни в жлъчката най-често страдат жени на средна и
Коментари Харесай

Ако страдате от камъни в жлъчката: Помогнете си с този вкусен и много полезен чай и се отървете от болката

От камъни в жлъчката най-често страдат дами на междинна и в преклонна възраст. Най-разпространените аргументи за жлъчнокаменната болест са физическо и психическо натоварване, застоял метод на живот и други. Камъните могат да се образуват по цялото продължение на жлъчните пътища. Техният брой е друг, може да се е образувал единствено един или пък няколко. Формата и размерът им също са доста разнородни. Камъните в жлъчката могат да са многоъгълни или сферични, като размера им варира от зърно на просо до ябълка.
Не е наложително да изпитвате дискомфорт или неразположение, в случай че имате камъни в жлъчката. При 50% от хората те са открити инцидентно, след рентгеново проучване или планувана интервенция. Жлъчните рецесии са присъщи за това заболяване.

Те настъпват най-много при хранене с яйца, хайвер или тлъсти меса. За да стопите камъните в жлъчката, ви е необходим изсушен корен от билката шипка. Рецептата за изработката на чая, който стопява камъни в жлъчката, е следната: счуквате изсушени корени от шипка и след това от тях взимате 2 супени лъжици.
Тях заливате с 1 чаена чаша вода. Варите отварата на слаб огън за 20 минути и след това я прецеждате. Готовият чай се разделя на 3 и се пие заран, обед и вечер и се употребява до цялостно изцеление на положението.
Вижте и други изпитани, доста потребни предписания от националната медицина, които ще ви оказват помощ за камъните в жлъчката:

Рецепта 1 (Мина Динчева, София): Смесват се по 25 г хмел, мента, бръшлян, пелин, лайка и жълт кантарион. В 1 л вода се поставят 3 супени лъжици от билковата примес. След като водата кипне, се смъква от огъня и се оставя да кисне 3 мин. Прецежда се и се приема топло по 1 супена лъжица на всеки час. Общо за 1 час се одобряват към десетина супени лъжици, след отмора от една седмица процедурата се повтаря.
Рецепта 2 (Стефка Николова): Смесват се доста добре по 300 г пчелен мед, 150 мл лимонен сок и 100 мл зехтин. Приема се по 1 чаена лъжичка преди ястие.
Рецепта 3 (Лозанка Стоилова, София): Снабдете се с 3 пакетчета бял тамян. Вечерта сварете 1 пакетче в 3 кафени чаши вода. Вари се, до момента в който течността стане 1 чашка. На сутринта се прецежда и се изпива безусловно със сламка или с дребна лъжичка, като се стараете да не попада сред зъбите, тъй като в случай че попадне на болен зъб, ще го повреди и ще го изрони. Процедурата се прави 3 дни подред. На третия ден вечерта се пие глицерин, с цел да се подкрепи изхвърлянето на пясъка. Всяко пакетче би трябвало да съдържа 10 г тамян.
Инфо: ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР