От както Мъск придоби Twitter сякаш нищо в социалната мрежа

...
От както Мъск придоби Twitter сякаш нищо в социалната мрежа
Коментари Харесай

The Cube: Исус Христос с профил в Twitter

От както Мъск закупи Twitter като че ли нищо в обществената мрежа не е същото.

Мащабните съкращения, измененията на модела на действие и нововъведенията към този момент отхвърлиха много огромни рекламодатели. Докато Мъск се чуди по какъв начин да компенсира огромната инвестиция от 44 милиарда $, поства безусловно ежечасно разнообразни изявления с разнообразни негови хрумки.

С въвеждането на платения абонамент, посредством който единствено против сумата от 8 $, всеки консуматор на обществената мрежа можеше да се снабди със синьо тикче, чиято функционалност другояче е да демонстрира достоверността на индивида, настъпи безспорен безпорядък в платформата. Дори Исус Христос се снабди с верифициран профил, като към този момент има оповестен и туит. И въпреки месечния заплатен абонамент да бе анулиран съвсем незабавно, откакто бе пуснат, пародийните профили, към този момент сдобили се със наследник тик, към момента го имат на профилите си.

Сред другите сходни случай е основаният пародиен профил на огромна фармацевтична компания, още веднъж със наследник тик против 8 $, в който беше оповестено известието, че инсулинът към този момент е безвъзмезден. Твърдението докара до 4 процентов спад в акциите на компанията и до милиони долари загуба. И въпреки по-късно компанията да се извини за написаното от подвеждащия фалшив профил от нейно име, вредата към този момент беше нанесена.

Самият Мъск сподели, че „ ще направи доста нелепости “ преди откри верния път, тъй че ще следим с интерес какви ще бъдат те.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР