От известно време Наум Шопов и Теа Минкова не пропускат

...
От известно време Наум Шопов и Теа Минкова не пропускат
Коментари Харесай

Какво търси Наум Шопов

От известно време Наум Шопов и Теа Минкова не пропущат да ни демонстрират по какъв начин минават уикендите им. Изминалият, несъмнено, не направи изключение.
 Наум Шопов, Теа Минкова и по какъв начин упражняват двамата
Как упражняват Наум Шопов и Теа Минкова

Интересно видео с доста пояснения

В близо 15 минути се потапяме в техния свят, с цел да разберем какво са правили. В последното им видео всичко стартира с разяснението, че Наум е продал колата си. Сега, естествено, стартира огромното търсене на нова, а до момента в който това се случи с Теа се възползват от колата на майка му.

Купонът стартира, както двамата споделят, само че няма да е доста занимателно, тъй като Наум разяснява, че е доста придирчив и придирчив към колите, които купува, което утежнява процеса на търсена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на Юни 9, 2019 в 10:31 PDT

Преди един от огледите за деня, Наум Шопов споделя своя опит с това по какъв начин у нас километражите се превъртат. До момента всичките му коли са били BMW, ето за какво като част от процеса на избиране изисква от индивида, който продава колата, да му даде номера на рамата.
 Наум Шопов, Теа Минкова и по какъв начин се хранят двамата
Как Наум Шопов и Теа Минкова се приготвят за лятото

Интересни модификации

По този метод Наум може да направи информация и да разбере дали навъртяните километри, които вижда на таблото, са действителни. В последна сметка огледите през почивните дни не дават стремежи резултат и огромното търсене на нова кола продължава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР