От Има такъв народ продължават да настояват, че ако проектокабинетът,

...
От Има такъв народ продължават да настояват, че ако проектокабинетът,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Третият мандат ще се реализира само с ГЕРБ и ДПС

От „ ИТН ” не престават да упорстват, че в случай че проектокабинетът, който предложиха, не получи утвърждението на Народното събрание, тогава ще работят за предварителни избори. Това даде да се разбере тази заран зам.-председателят на партията Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия. Затова хората на Слави Трифонов няма да поддържат групировката, която вероятно ще получи третия мандат от президента Румен Радев. „ Имат неповторимата опция да се съберат останалите партии, в това число с ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като без нас във всяко друго формирование за кабинет им трябват гласове от Движение за права и свободи и от ГЕРБ. И без това са работили дружно ”, съобщи Йорданов.

Той повтори тезата на Слави Трифонов, че Петър Илиев е единствено мотив. „ Тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от „ ИТН ”. Това е истината. Искаха неща, които ние още първоначално декларирахме, че няма да създадем – няма да договаряме постове, няма да раздаваме порции ”       , съобщи Йорданов за обединенията, с които до неотдавна разговаряше.

Зам.-шефът на Има Такъв Народ още веднъж назова ИБГНИ „ предатели ”. „ Те плямпаха от самото начало, че желаят озаптяване и промяна на Гешев, правосъдна промяна, преизчисляване на пенсиите. Когато се стигна до дейности, които могат да бъдат осъществени през едно държавно управление на най-голямата политическа мощ, те предадоха и митинга, и хората, които са дали своят вот за тях. В последна сметка, за тях с голяма мощ важи термина за новия бардак, който със остарели, нали, не се прави ”, разгласи той.

Йорданов подсети, че е историк по обучение, и направи съпоставяне сред диалозите за държавното управление в Народното събрание и съюзът сред идеологически несъвместими страни през Втората международна война против фашизма. „ В случая трябваше да се случи нещо сходно, откакто се справяш с огромния зложелател и го изхвърляш от ръководството на страната от всички равнища, в които се е просмукала тази мафиотска организация ГЕРБ ”, изясни сценаристът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР