От Hyonhee ShinСЕУЛ (Ройтерс) - Северна Корея каза, че никога

...
От Hyonhee ShinСЕУЛ (Ройтерс) - Северна Корея каза, че никога
Коментари Харесай

Северна Корея казва, че няма да преговаря за суверенитет с „двуличните“ САЩ

От Hyonhee Shin

СЕУЛ (Ройтерс) - Северна Корея сподели, че в никакъв случай няма да договаря за своя суверенитет със Съединените щати, критикувайки Вашингтон като " лицемерен " за предлагането на договаряния, до момента в който ускорява военните действия в района, заяви държавната медия KCNA в четвъртък.

Ким Йо Чен, авторитетната сестра на севернокорейския водач Ким Чен Ун и почитан чиновник, сподели, че Съединените щати са посочили „ изключителни двойни стандарти “ на срещата на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации тази седмица по отношение на скорошното изстрелване на първия шпионски спътник от Северна Корея.

Срещата сложи началото на рядка, обществена спор сред американския дипломат Линда Томас-Грийнфийлд и севернокорейския дипломат Ким Сонг, като и двамата твърдяха, че военните действия на страните им са отбранителни.

Ким Йо Чен сподели, че Томас-Грийнфийлд акцентира напъните за възобновяване на договарянията със Северна Корея, даже когато й липсваше " оправдателно съображение " за отказване на суверенното й пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР