От град Санта Фе в едноименната аржентинска провинция постъпват съобщения

...
От град Санта Фе в едноименната аржентинска провинция постъпват съобщения
Коментари Харесай

Смразяващо кръвта чудовище броди из град в Аржентина

От град Санта Фе в едноименната аржентинска провинция постъпват известия за 2-метрово сходно на куче страшилище, което атакува домашните животни. Един от локалните поданици, които едвам смеят да излязат от домовете си от боязън да не се трансфорат в жертва на кръвожадния звяр, даже съумял да запечата чудовището на фотография, оповестяват локалните издания.

Очевидецът е разказал, че се е прибирал в къщи през нощта и ненадейно забелязал високо и едва създание, което пробягало по улицата на четири крайници. Удивеният и смразен мъж извадил смарт телефон и снимал един път тайнственото създание преди то да изчезне.

Някои считат, че това е същински вампир. Според други, става въпрос за именития Чупакабра. Ако вярвате на трети, то в града се е появил мутант или създание, пристигнало от паралелния свят. Скептиците допускат, че по нощните улици на Санта Фе обикаля просто изтощена и поотслабнала мечка.

Съобщава се, че чудовището към този момент е умъртвило две кучета: питбултериер и немска овчарка. Десетки жители станали очевидци на появяването на тайнственото страшилище. Засега съществото не атакува хора, обаче, локалните поданици, несъмнено, се опасяват, че рано или късно това може да се случи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР