От години Ирина Тенчева спазва житния режим на Петър Дънов.

...
От години Ирина Тенчева спазва житния режим на Петър Дънов.
Коментари Харесай

Ирина Тенчева вае фигура и прочиства организма с режима на Дънов?

От години Ирина Тенчева съблюдава житния режим на Петър Дънов. Сега обаче още не е решила за себе си дали ще го направи.

През есента тя била на 5-дневен режим, който е присъщ с това, че главната одобрявана храна е 100 г жито. Тогава организмът й посочил някаква отрицателна реакция по отношение на този артикул, написа Lupa.
                             

" Не съм взела решение за себе си дали ще го последвам ", показа брачната половинка на продуцента на " Фермата " Иван Христов.

Самият режим е простоват. Много е значима подготовката. Та стартира дни преди самия режим, с цел да се навлезе по-плавно в сериозната фаза. Спира се приемът на месо, млечни, захар, а съществени артикули стават разнообразни в съответните дни:

1 февруари - зелен боб
2 февруари - грах
3 февруари - белена леща
4 февруари - елда, киноа
5 февруари - булгур
6 февруари - ориз
7 февруари - картофи
Тази година същинското житуване стартира на 8 февруари.

Полагаемата храна за всеки ден включва 100 г жито или лимец, 3 ябълки, 10 ореха и 1-2 лъжици мед. Режимът на Петър Дънов е обвързван освен с изчистване на тялото, само че и на душата. Много е значимо да изяждате цялото количество жито.
                             

" Много е значимо да изяждате цялото количество жито! Също толкоз значимо е да се захраните деликатно, с цел да не си навредите и да запазите резултатите от това вълшебно филтриране, което ще ви промени и ще ви приближи до по-добрата ви версия! ", написа Ирина.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР