От години феновете искат да видят британския актьор Идрис Елба

...
От години феновете искат да видят британския актьор Идрис Елба
Коментари Харесай

И нека търсенето на новия агент 007 започне сега!

От години почитателите желаят да видят английския артист Идрис Елба на екрана  в ролята на сътрудник 007. Коментарите на Елба и продуцентите на франчайза демонстрират, че това може да не се случи.

Елба показа в  токшоуто, че да е следващият артист изиграл емблематичния сътрудник, не е цел на кариерата му.  „ Не мисля, че да играя Бонд ще задоволи някои от персоналните ми цели “, сподели той.  Актьорът призна, че прави оценка желанието на многочислените му почитатели това да се случи, само че не желае да е подложен на напън. Като изключително значима стъпка Идрис Елба регистрира обстоятелството, че се разяснява цветнокож артист да играе Джеймс Бонд.
 Плюс приказки за лека нощ 21 септ 2022 | Битката за изборите в България рядко е поставяла пред гласоподавателите толкоз мощно контрастиращи прочити...
А дали екипът на франчайза подготвен ли е за тъмнокож  сътрудник 007? „ Ние обичаме Идрис “, сподели продуцентът Барбара Броколи пред. „ Работата е там, че продукцията  ще има няколко години отмора. И когато изберем Бонд, това ще е  е 10-12-годишен ангажимент. ” Броколи изрази подозрение пред изданието по отношение на готовността на Идрис Елба  да се заеме с подобен ангажимент.

Това обаче няма да спре почитателите на артиста, както и сътрудниците му  да желаят точно той да изиграе Бонд. „ Ако не си ти, не желая да го виждам “, сподели Дрю Баримор, която гостува в същия епизод на The Shop:Uninterrupted. Според  актрисата Елба е „ мощен, очароватален, секси, респектира и в същото време излъчва топлота ”.

Кариерата на Елба обгръща съвсем три десетилетия, в функции, които варират от филми на Marvel и DC Comics ( „ Тор ” и „ Отряд самоубийци ” ), хитови телевизионни поредици ( " Наркомрежа ", " Лутър ", " Офисът " ) и озвучаването на детски герои ( " Търсенето на Дори ", " Таралежът Соник ", " Зоотрополис " ).

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР