От години е известно, че властта в България - на

...
От години е известно, че властта в България - на
Коментари Харесай

Работата е ачик-ачик

От години е известно, че властта в България - на всички равнища, обслужва разнообразни стремежи на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Както и че Движението за права и свободи се употребява от него като брокер за доста значими решения в страната. Независимо кой е на власт, благословията на Доган е значима за случването на много неща. Тази политическа търговия на Движение за права и свободи стартира по времето на Национална движение „Симеон Втори", ускори се при тройната коалиция, стигна забележимия си пик при Орешарски, а при ГЕРБ съществува като неофициален, само че извънредно постоянен сътрудник, на който може постоянно да се разчита.

Най-често Движение за права и свободи осребрява позициите си зад паравана на властта, където множеството хора не могат да надникнат. Понякога обаче завесите за миг се подвигат и силата на придвижването се вижда безусловно ясно.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Действията на Общинският съвет в Бургас, с които подарява пътят до морския бряг на компания, която на процедура има морските сараи на Ахмед Доган, както назовават полуостров Чукалята до Бургас, е доста явен образец по какъв начин се обслужва Доган. По различен метод казано, дейностите на Общинския съвет в Бургас са ачик-ачик. За да обезпечат комфорта и тишината на почетния ръководител край морето, гласоподават всички общински съветници в морския град - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, с няколко изключения. През серия от врътки и сякаш за богатството на няколко риболовци общината дава път, канализация, частен кей, частен плаж, Подробен устройствен план и всички нужни екстри за сараите на Доган. Така на процедура се затваря достъпът до целия полуостров с панорама към остров Света Анастасия.

А помните ли по какъв начин водачът на Националния фронт за избавление на България Валери Симеонов дърпаше и буташе стара туркиня на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, с цел да не може да влезе в България и да гласоподава в България за Движение за права и свободи? Или високопарните слова на " войводата " Красимир Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация за българщината. Е, това е спектакъл, бутафория. Хайде в този момент придвижите апетитите към този бряг върху цяла България. Още ли мислите, че на власт са единствено ГЕРБ, НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация?
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР