От гневните и хаотични обяснения на премиера вчера научихме, че

...
От гневните и хаотични обяснения на премиера вчера научихме, че
Коментари Харесай

Гинка Върбакова купува ЧЕЗ, за да свали кабинета...

От гневните и безредни пояснения на премиера през вчерашния ден научихме, че госпожа Върбакова купува ЧЕЗ, с цел да смъкна кабинета след очевидно планувания скандал, който се развихри. Ще назоваваме купувача на енергото по този начин, защото стана ясно, че най-голямата засегнатост за него била да го назовават на малко име. А сякаш човек за едното име живеел...

Та госпожа Върбакова най-добре да иде на детектор на лъжата, единствено че включен към Енерго Про или ЕВН, с цел да няма и грам подозрение за операции, както обича да се показва с самоувереност министър председателят. Така ще разберем с акуратност до 99% дали госпожа Върбакова е част от "гадовете ", които желаят да бутнат кабинета с тази "ювелирна акция ", толкоз напомняща февруарските събития от 2013 година

Основната разрика, господин Борисов, е че тогава се самозапалиха протестиращи, а хората бяха на площадите. Това може да го визиите за триумф на кабинета след още 4 години на власт, вместо да импровизирате с несръчни съпоставки.

Оставката на Теменужка Петкова пък била разследване на лична офанзива, пък и да можела госпожа министърката да почисти името си. За Цветан Цветанов очевидно последователността на събитията няма кой знае какво значение, защото оставката беше поискана и получена толкоз скорострелно, че даже хиперактивната Корнелия Нинова нямаше време да я изиска.

А в случай че в четвъртък въпросната оставка не бъде призната, каквито индикации към този момент даде вторият в ГЕРБ, значи ли, че името й към този момент е изчистено с чудодеен препарат или персоналната офанзива сполучливо е преодоляна?!

Дали въобще се заслушват какви ги приказват...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР