От ГЕРБ и СДС водят разговори и с други демократични

...
От ГЕРБ и СДС водят разговори и с други демократични
Коментари Харесай

Борисов призова за общ кандидат срещу Радев

От ГЕРБ и Съюз на демократичните сили водят диалози и с други демократични обединения
Служебното държавно управление обслужва олигархията и харчи подготвени пари, сподели водачът на ГЕРБ

Нешънъл Джиографик ще снима на Перперикон

Най-добре би било да има една обща президентска кандидатура на демократичната общественост против диктатурата на Радев и тя във всички случи ще бъде сполучлива. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на Перперикон, където бе дружно с младежи от ГЕРБ и откривателя на античния тракийски град проф. Николай Овчаров. “Водим диалози с други демократични обединения, в случай че имаме общ претендент ще е най-добре”, уточни още Борисов. Лидерът на ГЕРБ не влезе в детайлности към личността на кандидат-президента, само че сбито означи, че той ще бъде оповестен скоро.

“Президентският пост в никакъв случай не ми е бил интересен”, сподели още Борисов. А на въпрос дали е подготвен да бъде още веднъж министър председател, водачът на ГЕРБ съобщи: “Аз знам, че по-подготвен няма. Неслучайно е тази гняв против мен и ГЕРБ, всеки ден те демонстрират, че не могат”. “Ясна е кандидатурата за президент, само че това не е значимо, тъй като и тези популисти, и изключително лицемерът Радев, говореше какъв брой е значимо, с цел да са транспарантни и почтени изборите, да се броят квитанциите след машините, единствено че не се одобри и никой не желае да приказва за него. Знам, че съдията е платен, ще се бием колкото можем на терена”, акцентира Борисов.

“Обикалям страната и виждам - пътища не се вършат, пари няма. За избори дават 135 млн., за пътища - 100 млн. - това е режимът на Радев”, уточни още той. “Тези държавни управления единствено обслужват олигархията. Радев нарушава конституцията и не в профил канадски жител, рекетира и Народното събрание, споделя им какво да правят”, сподели още Борисов, в отговор на въпрос по отношение на служебното държавно управление и възможен политически план на министрите Кирил Петков и Асен Василев. Лидерът на ГЕРБ сподели, че в случай че желаят да вършат партия, Петков и Василев да се явят на избори, вместо като назначени министри да харчат подготвени милиарди, които са били събрани от ГЕРБ.

“Нищо не се случва в стопанската система. Виждат се единствено протестиращи браншове във всеки отрасъл. Кое е сполучливото? Само им се прави страховита реклама и се дават големи пари за това”, сподели Борисов. Той разгласи, че съжалява, че рационален човек като Николай Василев е трябвало да е министър председател и съжалява, че не е съумял този кабинет на Има Такъв Народ.



Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обиколи разкопките на Перперикон с над 100 младежи от партията.

По време на обиколката из Перперикон, професор Овчаров подари на Борисов своя книга за Светилището и археологическите разкопки в района и особено подчертава, че с помощта на помощта на Борисов 6 обекта от културния туризъм в България са били възобновени и отворени за туристи. Най-големите средства за работата на археолозите са получавани по времето на ръководството на ГЕРБ, уточни още проф. Овчаров. До дни от “Нешънъл Джиографик” идват да снимат на Перперикон, сподели още проф. Овчаров.

“Разкриването и опазването на културно-историческото завещание на България постоянно е било наш приоритет. При трите ни държавни управления беше направено доста в тази сфера и с право можем да се гордеем с резултатите. Ще продължим и отсега нататък да се грижим за всичко, което ни е завещано от предците ни”, сподели от своя страна Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР