От футболисти, който разочароваха, докато бяха под наем през изминалия

...
От футболисти, който разочароваха, докато бяха под наем през изминалия
Коментари Харесай

Футболистите, които има какво да доказват през новия сезон

От футболисти, който разочароваха, до момента в който бяха чартърен през миналия сезон, до състезатели, които съвсем не играха, " BBC " показва тези, които в действителност се нуждаят от мощна акция.

Пол Погба

Пол Погба напусна Манчестър Юнайтед, като съобщи, че желае да потвърди на клуба, че е " направил неточност с освобождението му ". Френският национал, който е напът да се завърне в Ювентус, завоюва международното състезание през 2018 година, до момента в който на клубно равнище се отличи едвам с Лига Европа и Купата на Лигата за интервал от шест години на стадион " Олд Трафорд ". През последните си три години той вкара единствено осем гола.

Деле Али

Формата на Деле Али доста се намали за последните четири години. В първите си три години в Тотнъм той означи 46 попадения. Вместо да надгради, равнището на англичанина спадна, като за идващите три и половина години вкара едвам 21 гола. " Шпорите " се разделиха с играча, като го предоставиха на Евертън без трансферна сума. При " карамелите " халфът не се разписа нито един път в 11-те си мача, като бе титуляр единствено един път.

Дони ван де Беек

Едва ли има по-добър вид за Дони ван де Беек, от това някогашният му управител в Аякс Ерик загар Хаг да поеме Манчестър Юнайтед. Футболистът има 110 мача и 32 гола под управлението на треньора, преди да се причисли към " алените дяволи ". Под управлението на Оле Гунар Солскяер нидерландецът има единствено четири титулярни мача в границите на година и половина, преди да прекара разочароващ наем в Евертън. Този сезон халфът ще има отлична опция да покаже, че Солскяер е бъркал.

Били Гилмор

Наемът е предопределен да помогне на млад играч да развие опциите си, само че репутацията на Били Гилмор към този момент е сложена под въпрос. Шотландецът изигра 22 мача за Челси като тинейджър, а наемът в Норич трябваше да го усъвършенства. Националът обаче взе участие в едвам 60% от мачовете на " канарчетата " без да се разпише. Той се нуждае от мощен сезон, без значение дали ще остане в Челси.

Ромелу Лукаку

Завръщането на белгиеца в Челси бе отчаяние. Той трябваше да бъде изчезналото парче от пъзела, откакто мина при лондончани за 97.5 млн. паунда. Въпреки че означи 15 попадения, отборът не играеше съгласно опциите на футболиста, който постоянно отсъстваше от състава. След като се завърна чартърен в Интер, нападателят ще може да покаже на Томас Тухел какво можеше да има, в случай че бе построил тим към него.

Маръкъс Рашфорд

Силен сезон за Маръкъс Рашфорд ще потвърди на критиците му, че работата му отвън терена не въздейства на представянията му с топка в крайници. 24-годишният играч притегли медийното внимание, откакто през 2020 година се бореше с държавното управление да обезпечи безвъзмезден обяд за учениците по време на лятната почивка. Тази година английските награди за книги отличиха книгата му " Ти си първенец " като книга на годината. Англичанинът обаче съумя да вкара единствено пет гола през сезона, последният от които пристигна през януари.

Дийн Хендерсън

В края на сезон 2020/2021 вратарят попадна в тима на Англия за европейското състезание. Повиквателната пристигна след общо три сезона чартърен в Шрюсбъри и Шефилд Юнайтед. През предишния сезон той игра в едвам три мача за " алените дяволи ". Стражът се нуждае от добър сезон чартърен в Нотингам Форест, в случай че желае да се конкурира с Дави Де Хеа в състава на " алените дяволи ".

Александър Митрович

Твърде добър за Чемпиъншип, само че не задоволително класен за Висшата лига? За трети път в границите на пет години Фулъм и Александър Митрович влизат в британския хайлайф. През сезон 2018/2019 сърбинът означи 11 гола, а две години по-късно той се регистрира с едвам три попадения. През предходната акция нападателят записва рекордните 43 гола в 44 мача във второто равнище на британския футбол.

Джеси Лингард

Щом си откри нов тим, полузащитникът ще бъде подготвен на всичко да покаже на Манчестър Юнайтед, че заслужава повече игрово време. По всичко изглеждаше, че кариерата му залязва, преди да се причисли към Уест Хем преди 18 месеца. Халфът вкара 9 гола в 16 турнирни мача и завоюва премиите за състезател на месец април 2021 година и най-красив гол за същия интервал. След завръщането си при " алените дяволи " той се разписа на два пъти като запаса през септември, само че бе титуляр в едвам четири мача до края на сезона. След като договорът му на стадион " Олд Трафорд " изтече, той е свободен да избере идващия си клуб.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР