От Фейсбук профила на юристът Атанас ЛазаровЩе попитам само един

...
От Фейсбук профила на юристът Атанас ЛазаровЩе попитам само един
Коментари Харесай

От мрежата: Защо хетеросексуален мъж - ерген, с добър доход, ще изпраща жена в Испания?

От Facebook профила на юристът Атанас Лазаров

Ще попитам единствено един въпрос.

Защо хетеросексуален мъж - ерген, с добър приход, ще изпраща жена в Испания, даже да и е направил дете, и да заема обществена позиция? Защо?

Това да не е американски конгресмен - републиканец, с тридесет годишен брак, заловен в тоалетната на летище с мъж или дж516нд6ър?

Дори няма да си върша труда да запитвам, откакто изпращат - не знаем, кой и какво е изпратил, одобряваме, че е така; испанците отчета - обикновено, да изпратят с изключение на всичко, по което са работили техните служби, да попада и самият сигнал, кое е изненадващото?

Освен, че се внушава - несъмнено, от верните медии - че в този отчет се споделя - има осъществено закононарушение, има и потвърдена връзка на Борисов с него- косвена, но потвърдена. Защо се разиграва тази идиотска сценка - ясно за какво.

Толкова си могат.

Мога да се вържа на бас, без даже да съм видял наличието на отчета (или най-малко от това, което съм видял. " Може би ", " Има клюки, че ", " доста е евентуално да " ), че това е нелепост.

Отиде до неделя отново с тази къща, и отново Рашков и Петков ни работят по същия метод.

Ще повторя, непосредствено.

Защо му е на Борисов да изпраща жена където и да е? Защо?

Ето и нещо да си разсъждавате на обяд.

Ако има данни Борисов да има присъединяване в пране на пари - дали в нашето разузнаване, дали в задгранично, щеше ли да е нужен Кирил Петков и бандата арогантни нагляри?

П.п.

Замина още една седмица в нелепости. Още една седмица
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР