От Фейсбук профила на Владимир Зарков ФЕЙСБУК ЗАБРАНИ ВСИЧКО СРЕЩУ

...
От Фейсбук профила на Владимир Зарков ФЕЙСБУК ЗАБРАНИ ВСИЧКО СРЕЩУ
Коментари Харесай

Фейсбук забрани всичко срещу Киро, Асен и ДеБъ

От Facebook профила на Владимир Зарков

ФЕЙСБУК ЗАБРАНИ ВСИЧКО

СРЕЩУ КИРО, АСЕН И ДеБъ!  

Да ви кажа, да си знаете!

Във Facebook към този момент дерибейства нов наказателен орган – някакъв си Независим оценител на обстоятелствата. Това е нова Света инквизиция на истината, в която никой не знае кои влизат, само че за сметка на това погромите им са тотални.

Показвам образно.

Това е преразказан пост в страницата 7 Дни България на журналиста Иво Димчев за скока на цената на млякото. За цялостна меродавност е показана и фотографията с цената.

Троловете на Шиши от ДеБъ или съветските такива на Политическа партия рапортуват този пост на Светата Независима Инквизиция на Facebook. И тя незабавно санкционира страницата, която го е пубикувала, както и всички други, които са репостнали!

ОБВИНЕНИЕТО Е: Фалшива вест и фотография с сензитивно наличие.

Представяте ли си какви комунисти работят в този Независим оценител щом новината за действителния скок на млякото за тях е подправена, нищо, че е потвърдена със фотография!?

И кое мама му остаряла е сензитивното на фотография с цена на 2 кила нискомаслено мляко!?

Facebook, вие сте фашисти! Или комунисти, както ви отърва…

Мога да опиша такива неща за най-малко още 7 поста от последните 3 дни! И знамение! Всички те са свързани с кирливите ризи на Киро, Асен и ДеБъ!

Що Facebook просто не напише, че в България неговите хора работят за Политическа партия и ДеБъ!? И всичко против тези две партийни компании е неразрешено!? Даже и недоволството от цените, които скочиха поради аферистите!

Политическа партия: Гьобелсите от Facebook два месеца не ми дават отговор за какво бе ИЗТРИТА без никакво предизвестие персоналната ми страница с над 80 000 почитатели.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР