От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваКлети, по-клети, най-клети … пиарите

...
От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваКлети, по-клети, най-клети … пиарите
Коментари Харесай

Кирил Петков и тумба лигли около него са й бесни! Тя им се закани: Ще го научите по трудния начин

От Facebook профила на Соня Колтуклиева
Клети, по-клети, най-клети … пиарите на началниците на “Промяната ”.
Онова нещо Найо, Шута на Клоуна, се мотае като напушен към Кирил Петков, кряка като патица, с цел да заглушава всеки, който задава въпроси, а не повтаря опорките на Лена на Киро-и-Миро.
Той интервюира министър-председателя Денков, въпреки да е пиар на партията. Ако това си беше разрешил Никола Николов: като пиар на ГЕРБ, да задава въпроси във Facebook на министър-председателя Борисов, верните медии, сите богини Паунови, Бенатови, Шикерови и тути-фрути Прокопита щяха да го вдигнат на балон и да опищят София. Сега, обаче, неее – дума не обелват, тъй като тепкането на Тицин и словесните му дiарии ухаят на теменужки.
Лаборантът Денков назова земеделците “терористи ”. Не му стигна това. На изключителна конференция в неделя вечерта, освен не се извини, ами раздели бранша на положителни и неприятни, с което внезапно усили броя на подкрепящите митинга.
Константина Маркова, която беше персонален пиар на Киро и Лена, в този момент командва държавния пресцентър. Лигла някаква – нито журналистка, нито пиар, просто слугиня – обслужващ личен състав на самовлюбени високомерни тарикати и схемаджии. То не стига, че алхимикът Денков не може да върже пет фрази, без да провокира снизхождения, ами няма кой да му даде един правилен съвет за от малко малко обичайно обществено държание.
Някаква си Катя Попова, споделят ми кореспонденти, била в държавната прес-служба нещо като шефка, нещо като нищо на света. Не си вдигала телефона – е, да, шефовете й също считат, че като пренебрегват публицистите с неуместните въпроси, са най-големите герои на епохата.
В Америка, да вземем за пример, в сериозни моменти, канят за извънредни изявленията опозиционни публицисти с въздействие, а не комфортни клакьорчета, които кимат сервилно и провокират позиви за повръщане у телевизионната аудитория.
У нас стана порочна процедура, като няма къде да пробутат някоя родственик, държанка, партийна послушница, провален писач и пропаднал пияница – вършат го партиен или ведомствен пиар. И по този начин драмата на невнятния партиец или министър става още по-видима и пагубна. Неее, пиарите не трябва да бъдат охранители на началниците си против медиите; не трябва да се държат като фелдфебели; не трябва да обслужват послушните дръжки на микрофони; не трябва да залъгват господарите си, че те са велики, а сериозните публицисти са неприятни … Бива-биваааа, вика Тицин.
Ми, добре, ще научите истината по сложния метод.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР