От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаБорисов бил средна ръка

...
От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаБорисов бил средна ръка
Коментари Харесай

Петков аха да счупи няколко бутилки в главите на аудиторията, че да го чуят за нуждата от унищожаването на службите!

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова

Борисов бил „ междинна ръка пълководец “, изясни Кирил Петков. Явно смята себе си за ВИСОКА ръка пълководец. „ На не една нула ѝ се коства, че е елипса, по която обикаля Слънцето. “

Вчера Кирил Петков говореше от трибуната, че най-важното нещо е „ да си спазваш думата “. И аха да счупи няколко бутилки в главите на аудиторията, че да го чуят за потребността от унищожаването на службите! Днес приспивен се появява в bTV да изясни, че „ Борисов хвърля страната в безпорядък “!

Парадоксът е, че Кирил Петков е най-големият безпорядък! Харвардската покруса завлачи България към обедняване и десуверенизация в разрушителни размери.

„ Никой не ми се е обаждал да ми споделя какво да върша “, сподели Кирето. Ама за какво да му се обажда някой на Кирето откакто той обикаля и се предлага авансово. Те по този начин се появиха Политическа партия и това е основата на тяхното битие. Подлагане на непознато въздействие в оптималната степен.

Тези хора споделят на непознатите фактори: НИЕ съдебномедицинска експертиза ВАШИТЕ СЛУГИ ТУК, СЪДЕЙСТВАЙТЕ НИ ДА БЪДЕМ НА ВЛАСТ! Тези хора всичко продават и предават от България, ВСИЧКО! Убиха енергетиката. Набутват страната с задължения и основават варианти да губим каузи за милиарди. Преливат запаси от страната към техните спонсори по всевъзможни способи без да им мигне окото.

Всичко, което се развива през последните три години, е ЖАЛКА ДЕГРАДАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА. И внезапно Кирето заприказва, че Борисов идвал от силовите структури. А Кирил Петков от кое място идва?! От структурите на финансовите измамници, соросоидните мрежи и агентурата на глобалистите. Отваряйте си очите в идващите дни, тъй като Министерски съвет в оставка може да утвърди каквото си пожелае от схемите на Асен Василев, да вземем за пример концепцията му за вдишване от страната на задълженията на Топлофикация, с цел да може да бъде продадена или отдадена на концесия.

За една взятка от договорката, ще създадем още един сериозен лост за операция на националната власт. Но на мароканските скакалци това им е задачата. Разпродаване без излишък!

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР