От Фейсбук профила на Георг Георгиев Юридическият и политически капацитет

...
От Фейсбук профила на Георг Георгиев Юридическият и политически капацитет
Коментари Харесай

Георгиев: Юридическият и политическият капацитет на това „правителство” е обида за държавата

От Facebook профила на Георг Георгиев

Юридическият и политически потенциал на това така наречен „ държавно управление ” е засегнатост за страната.

Несъстоятелен и неуместен,  в ужаса си се скри зад необразованата и объркана Лена Бориславова. Отказът на Министерски съвет да встъпи в конституционните си отговорности и да одобри план на решение за позиция на България по тематиката с РСМ, значи, че отиващите си ръководещи към този момент са във фактическа оставка. Кабинетът абдикира, а опитът на проваления министър председател Петков да принуди Министерство на външните работи и външния министър да пристъпят към незаконни дейности е презрян.

Комисията по външна политика и Народно събрание не са способени да вземат решение и да гласоподават мандат за предприемане на стъпки във съответните формати, без предварителното решение и предложение на Министерски съвет.

Дори в последните си часове преди да замине на бунището на историята, това държавно управление, партиите и предателите, които го крепят - Политическа партия, Българска социалистическа партия, ДеБъ и отломките, ще нанесат непоправими вреди върху външнополитическия имидж на страната!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР