Гаджето на Селена Гомес - Бени Бланко, е готовo да

...
Гаджето на Селена Гомес - Бени Бланко, е готовo да
Коментари Харесай

Гаджето на Селена Гомес иска да създаде семейство с нея

Гаджето на Селена Гомес - Бени Бланко, е готовo да сътвори семейство с нея.

В известно шоу музикалният продуцент съобщи, че това е " идната му цел в живота " и желае връзката им да премине на идващото равнище. " Всеки ден си мисля по какъв начин имам деца от Селена. С нея разясняваме тематиката постоянно ", призна Бланко. " Имам доста племенници. Обичам децата и да бъда към тях. "

Бенджамин, както е същинското му име, дискретно подмина въпросът за годеж, който му зададе водещият, само че е безапелационен, че Гомес е дамата за него.

" Помня първата ни среща. Тогава въобще не знаех, че е такава. Селена се оказа най-готината, най-сладката, най-милата. Тя е най-хубавата ми другарка. Нашата връзка е изпълнена със смях ", разкри той.

Припомняме, че в края на 2023 година изпълнителката разкри, че излиза от шест месеца с Бланко. Тогава тя го дефинира като " най-хубавото нещо, което ми се е случвало " и съобщи, че продуцентът се отнасял с нея по този начин, както " никой различен досега ". Преди да станат двойка двамата са работили дружно по няколко взаимни плана, в това число и по песента " I Can`t Get Enough " от 2019 година Бланко е работил и с някогашния на Селена, Джъстин Бийбър, който неотдавна разгласи, че със брачната половинка му Хейли ще стават родители, написа dir.bg. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР