От Фейбук профила на международния анализатор Боян Чуков На втория

...
От Фейбук профила на международния анализатор Боян Чуков На втория
Коментари Харесай

Чуков: Има „кърлинг“ индивиди, родени със златна лъжичка в устата

От Фейбук профила на интернационалния анализатор Боян Чуков

На втория тур на локалните избори в София гласът на всеки един столичанин ще бъде съдбоносен за бъдещето на нашата столица. Ще бъде съдбоносен за България, за нашите деца и внуци. Колкото и парадоксално да звучи на пръв взор.

Всеки глас за Ваня Григорова е демонстрация на инстинкт за самозапазване на гласуващия. Политиканстването в тази ситуация е нездравословно за вашето здраве. Вредно за България. Политиканстват единствено мерзавци и клоуни. Ваня Григорова е същинска жена, която се е борила в живота и се е самоизградила.

Тя не е от „ кърлинг “ индивидите, които по рождение са лауреати. Които са родени със златна лъжичка в устата. И са с няколко обиколки пред своите връстници по рождение.

Зад Ваня Григорова не стои външен фактор. Тя е една от нас. След няколко дни столичани имат опция да изберат Ваня Григорова. И да срутен един вносен/внесен план, който е основан in vitro. Победата на Ваня Григорова може да се окаже онази искрица вяра, която е по този начин доста нужна на всички читави българи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР