От Етър изразиха претенции към съдийството на Мартин Марков при

...
От Етър изразиха претенции към съдийството на Мартин Марков при
Коментари Харесай

Етър с претенции към съдийството на мача със Спортист

От Етър показаха искания към съдийството на Мартин Марков при домакинската загуба с 1:2 от Спортист Своге. Според " болярите " при съществуването на ВАР тези неточности да щели да бъдат избегнати. 

Ето какво написаха търновци:

„ Няколко обстановки от мача Етър – Спортист

Етър предлага на вниманието на футболната общност и виновните фактори няколко момента от мача сред „ виолетовите “ и Спортист Своге, свързани със съдийството на Мартин Марков.

В 17-ата минута след избита от вратаря топка Илия Русинов я довкарва в мрежата – дали го прави с ръка всеки може самичък да реши. Това е първият гол в мача.

В 84-ата минута след центриране на Валери Христов Симеон Чатов играе с ръка. Кадърът ясно демонстрира къде е обстановката. Според футболния устав „ линията е част от наказателното поле “. Вместо дузпа, решението е директен свободен удар, освен това маркиран от рефера на половин метър пред пеналта.

В 94-ата минута за трети път игра с ръка – този път на Лукас Мартинс, неотсъдена от рефера и довела до реакция и жълт картон за Олег Димитров, и напрежение след последния съдийски сигнал.

Няколко обстановки, решени все в една посока – в ущърб на Етър, както и при двата ни анулирани гола, за които нямаме искания. Убедени сме, че в случай че имаше VAR, упоменатите решения щяха да бъдат преразгледани. За страдание, във втория ешелон системата още не е внедрена.

Етър няма никакви искания към противника Спортист Своге – не омаловажаваме мощната им игра и им честитим успеха.

Възниква единствено въпросът: Какъв щеше да е резултатът в мача Етър – Спортист, в случай че съдийските решения във основните голови обстановки не бяха в ущърб на нашия тим? “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР