От една от най-крайните ултрас фракции на унгарския национален отбор

...
От една от най-крайните ултрас фракции на унгарския национален отбор
Коментари Харесай

Унгарските фенове също скочиха на БФС и пожелаха успех на българските си колеги

От една от най-крайните ултрас фракции на унгарския народен тим " Карпатската Бригада " излязоха с изказване след новината, че дуелът сред България и Унгария ще се играе без почитатели на стадион " Христо Ботев " в Пловдив.

Ето какво написаха унгарските почитатели:

" В коридорите на следващия мач при затворени порти

Сигурно към този момент е достигнала до всички новината, че една съдбовна среща още веднъж би трябвало да се организира без почитатели. Този път оправданието е изненадващо даже за нас, защото българската футболна асоциация си " провежда " личния домашен мач, просто бяха уплашени от оповестената проява срещу тях.

Считаме за срамно, а от наша позиция и напряко неприемливо, че наличието на близо 2500 маджарски почитатели, както и поддръжката на място на Националната единадесеторка, е невероятно по този метод.

След като към момента не сме асимилирали решението, само че безпомощно го признаваме, всичко, което можем да кажем е, че се надяваме тимът да реализира общата цел и без нас и в последния домашен мач да можем дружно да отпразнуваме класирането за Европейското състезание.

И най-после, пожелаваме на българските почитатели триумф в битката против тяхното плахо, антифенско съдружие.

Футболът е нищо без почитатели! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР