Кадри Нова ТВВ нещо съвсем различно се превърна епизодът снощи

...
Кадри Нова ТВВ нещо съвсем различно се превърна епизодът снощи
Коментари Харесай

„Хелс китчън“ се превърна в „Море от любов“

Кадри Нова ТВ

В нещо напълно друго се трансформира епизодът нощес на Хелс китчън. Готвенето отстъпи място на романтиката и вместо чинии на масите пред участниците заблестяха пръстени. След три отговора “Да ”, ресторант номер едно на България бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци.

Денят за финалистите в кулинарното риалити стартира извънредно прочувствено за тях. Те получиха писма от своите майки, в които бяха изразени поддръжка и обич, примесени с огромна доза кураж преди най-трудните борби в надпреварата. Сълзи имаше  очите и на трите момчета.


`); break case width
Изненадите за Станислав, Димитър и Чоткин обаче не стопираха дотук. Дамите на техните сърца Нели, Симона и Камелия пристигнаха в Кухнята на Ада, с цел да готвят и да се борят дружно с тях. След извънредно оспорвано състезание, обичаната двойка на феновете – Димитър и Симона, завоюва специфичната премия на началник Виктор Ангелов – сантиментална вечеря за двама.

 

Кулинарните надпревари за тримата финалисти продължиха и в идващото предизвикателство. Те трябваше да избавят тримата от тима на Златните – Пеньо Гатевски – Гатьо, Бони и Александра Гърдева. Всеки един от тях трябваше да се възползва от знанията и уменията на по-опитните си помощници, с цел да подготви свое авторско ядене, с което да впечатли началник Ангелов. Всички се показаха впечатляващо, само че първото място сграбчи тандемът на Димитър и Бони, което класира фолк певицата непосредствено за огромния звезден край на следващия ден вечер.



След конфликт сред Гатьо и Гърдева победител излезе дамата, която пък ще би трябвало да се изправи против най-големия си зложелател Бони.

След като изплискахте легена с тройния годеж, пратихте и Бони на край! Този епизод може с чиста съвест да го зачеркнете от аналите на предаването!

Тя освен стигна до край,ами дори ще победи
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР