От днес отпадат противоепидемичните мерки за влизане в България, няма

...
От днес отпадат противоепидемичните мерки за влизане в България, няма
Коментари Харесай

Без зелен сертификат при влизане у нас и в Гърция от днес |

От през днешния ден отпадат противоепидемичните ограничения за влизане в България, няма да се изисква дигитален Коронавирус документ на Европейски Съюз за имунизация, за преболедуване или за извършено проучване или на подобен документ. 

Изискването за Коронавирус документ или негативен тест отпада и при влизане в Гърция. Сертификатите за имунизация против ковид към този момент няма да се изискват и за влизане в закрити пространства, измежду които кафенета, заведения за хранене и други заведения. Техният потенциал към този момент може да бъде запълван 100%. Носенето на маски на закрито обаче към момента е в действие. 

От през днешния ден в Италия към този момент няма да се изисква " формуляр за локализиране на пасажери ". Зеленият документ отпада на всички места на територията на страната като се изключи здравните заведения и домовете за възрастни, където ще важи до 31-ви декември.

Предпазните маски не са наложителни за всички типове заведения за публично хранене, за магазините и комерсиалните центрове, в банките, пощите, по стадионите и дори в нощните заведения. Препоръчват се на работните места и тези за публично обслужване на закрито, при формиране на опашки и в тесни пространства.

До 15-ти юни обаче защитните маски остават наложителни във всички типове публичен превоз, кината, театрите, концертните и спортни зали.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР