От днес на пазара излиза най-новата моментна лотарийна игра на

...
От днес на пазара излиза най-новата моментна лотарийна игра на
Коментари Харесай

Нова игра увеличава късмета петкратно

От през днешния ден на пазара излиза най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „ Късмет Х5 “. Тя дава невероятни шансове за бързо замогване с облаги до 50 000 лв..

Първоначалната инвестиция от единствено 2 лв. прави талона извънредно прелъстителен. „ Късмет Х5 “ се отличава и с висока периодичност на облагите – всеки трети ваучър печели.

Новият ваучър „ Късмет Х5 “ предлага 10 игрални полета, които носят облага на мига. Всеки, който открие една сума изписана 5 пъти, печели тази сума. Подковата е античен и може би най-популярният амулет, носещ шанс, триумф и благосъстояние.

Този, който открие знак „ подкова “ в най-малко 3 от игралните полета, сигурно печели. Колкото повече са подковите, толкоз по-голяма е сумата. Седем такива признака подсигуряват огромната облага от 50 000 лв.. Символът „ х5 “ също не е за подценяване.

Ако го има в талонa, то той носи облага, равна на сбора от всички изписани суми, умножен по пет. За да сте сигурни, че не пропускате някой от възможностите си за триумф, можете да ревизирате талона си онлайн на www.toto.bg.

Дори ваучър за най-новата игра да не е печеливш, то той може да се записва в друга хитова игра на СПОРТ ТОТО - „ Печалби плюс – суми за думи “. Тя се излъчва два пъти в седмицата, онлайн в ефира на Българска национална телевизия, а спечелилият от всяко предаване си потегля с 1 000 лв..

„ Късмет Х5 “ е най-новата моментна лотарийна игра на тотализатора. Освен нея има други над 30 игри. Сред тях се отличават „ Черната перла “, която предлага изкушаващи облаги за над 7 милиона лв. и „ Ваканция до безкрайност “, която дава късмет на трима да излязат в заплатен отпуск през идващото десетилетие.

Голямата облага там е 1 200 лв. на месец в продължение на 10 години. Антоанета Кочмарова от Златоград от първо лице усети насладата да спечелиш от
„ Ваканция до безкрайност “. Тя сграбчи 50 000 лв. единствено 3 дни откакто талонът бе показан на пазара. Печалбите от моментните игри на СПОРТ ТОТО са сигурни, тъй като са обезпечени от страната.

От тотализатора припомнят, че с всеки закупен ваучър за моментните лотарийни игри на БСТ участниците подкрепят спорта у нас. Български състезателен тотализатор заделя 33% от постъпленията си за поощряване на физическата интензивност измежду младежите и поддръжка на спортните федерации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР