От днес до петък всеки, който се намира в София,

...
От днес до петък всеки, който се намира в София,
Коментари Харесай

Изпробвайте как се гласува машинно в 3 метростанции в София

От през днешния ден до петък всеки, който се намира в София, ще може да пусне пробно гласа си посредством машина като подготовка за вота в неделя. Може би огромна част от вас към този момент са тествали по какъв начин се гласоподава машинно, тъй като от Демократична България предоставиха гратис приложение, а претенденти и симпатизанти на обединението не стопират да обикалят основни места в доста градове и неуморно на демонстрират с таблети на всеки искащ по какъв начин ще работят машините по време на изборите на 11 юли.

Ако не сте попаднали на масичките им с огромен кръговиден номер 23 от горната страна обаче, имате късмет да го извършите в този момент с демонстрационните машини, предоставени от ЦИК. До края на работната седмица демонстрации на това по какъв начин работят устройствата ще има и на няколко точки в София.

Това са метростанциите " Орлов мост ", " Софийски университет " и " Сердика ".

Гласуването ще е непринудено, анонимно и ще се употребява електронната бюлетина без действителни политически партии, обединения и претенденти.

В случай, че нямате опция да посетите някое от трите места с демонстрационни машини, изгледайте това видео, което в детайли демонстрира по какъв начин ще се случи машинният избор.



 
Изборите в дребния град: Изчезнали флашки и протоколи, попълнени с молив
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР