От Демократична България призоваха Иван Демерджиев да си ходи.Ще обсъдим

...
От Демократична България призоваха Иван Демерджиев да си ходи.Ще обсъдим
Коментари Харесай

Любен Иванов ДБ: Вътрешният министър трябва да помисли за оставка

От " Демократична България " приканиха Иван Демерджиев да си върви.

Ще обсъдим чуване на министъра на вътрешните работи, той би трябвало да понесе политическата отговорност. Може би би трябвало да намерения за оставка. Тези, които се занимаваха с пазаруване на гласове, в този момент се занимават с транспортиране на мигранти. Това сподели за " Твоят ден " по Нова нюз Любен Иванов от " Демократична България ".

" Решихме да се записваме заради обстоятелството, че хартиената бюлетина не се разисква в пленарна зала. Очакваме договаряния за съставяне на работна група за промени на Изборния кодекс. Линията, която сме подели, ще бъде продължена, задачите за невъвеждане на хартиената бюлетина остават ", изясни той, написа novini.bg. 

По думите му Демократична България има подготвеност, в случай че получи третият мандат, да работи по съставянето на държавно управление. " Срещата на Демократична България и президента озадачи демократичната общественост. Не се обсъждаше съставянето на държавно управление, а държания по отношение на войната в Украйна и избрани тематики отвън главната. Очевидно има разнообразни цели в политическото пространство. Радев има разнообразни геополитически визии ", съобщи Иванов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР