От Демократична България настояваме за незабавната оставка на Председателя на

...
От Демократична България настояваме за незабавната оставка на Председателя на
Коментари Харесай

Христо Иванов иска оставката на Георгиев, но не и на Панов

„ От Демократична България настояваме за незабавната оставка на Председателя на КПКОНПИ господин Пламен Георгиев! Очевидно е, че няма по какъв начин Георгиев да ревизира нито себе си, нито някой различен обективно. Оставката му е минимално изискване, с цел да има действителна инспекция на всички апартаментни проблеми. Оставка незабавно! “. Това написа във Facebook Христо Иванов.

Позиция по тематиката е оповестена и на уеб страницата на „ Демократична България “.

„ След обществено изнесената информация по отношение на закупеното от господин Георгиев първокласно жилище в кв. „ Гео Милев “ в София на цени доста под пазарните за подобен парцел, а даже и под данъчната му оценка, както и по отношение на метода на декларирането на този парцел в имуществената му декларация, излиза наяве, че той повече не може да оглавява органа по антикорупция “, гласи част от позицията.

Самият Георгиев към този момент отхвърли изрично жилището му да е купено на занижени цени. Според него цената от 293 хиляди лв. е действителната. Дори предложи да продаде жилището за 670 хиляди лв. на тези, които настояват че коствало толкоз.

В декларациите и позициите на „ Демократична България “ съмнително няма и ред за много по-фрапиращ заможен проблем – този на Лозан Панов.

Жената за шефа на Върховен касационен съд е съумяла да се снабди от „ Артекс “ с 4-стайно жилище на цена от 94 хиляди лева В цената влизат и два гаража. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР