„От БСП имаме сериозни задачи след 4 април. Говоря от

...
„От БСП имаме сериозни задачи след 4 април. Говоря от
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: БСП има програма за повишаване на доходите, демографската криза, подкрепа за младите


„ От Българска социалистическа партия имаме съществени задания след 4 април. Говоря от позицията на ръководещи, на които им следва да извършат съществени промени – в опазването на здравето, образованието, правосъдната система “, разгласи Кристиан Вигенин – лидер на листата на Българска социалистическа партия в Ямбол. Вигенин взе участие в първия избирателен ефирен спор по bTV в първия ден на акцията.

Той уточни, че Българска социалистическа партия ще възвърне достолепието на българския парламент. През последните 4 години Народното събрание реализира дъно, такова, каквото не е постигано. „ Приемаха се закони за по два дни, от които да се срамуваш “, регистрира Вигенин и акцентира, че предпочитано е било одобрявано лобистко законодателство.

Според него един от най-големите проблеми в рецесията е, че е нямало съответна информация от самото начало. Нелогичните дейности на премиера са другия огромен неуспех. Не са сработили множеството от ограниченията, закъснели с месеци – единствено 0,2% от Брутният вътрешен продукт е обособен за помощ на бизнеса, до момента в който в Европа предназначиха от 5 до 15%.

Проблемите при имунизационния развой са също функционалност на неналичието на информация, съгласно констатацията на Вигенин.

„ В Споразумението за партньорството, което нашето държавното управление е изпратило до Европейски Съюз има унищожителни данни “, разкри Вигенин и цитира от въпросния документ, че ръководещите са признали, че разликите сред небогати и богати са големи. „ Българска социалистическа партия има стратегия за повишение на приходите, демографската рецесия, поддръжка за младите. Изчислили сме по този начин плановете, че те да могат да бъдат действително приложени “, съобщи Вигенин. „ Българска социалистическа партия планува да разкрие Агенция „ Антикорупция “, тъй като няма нито един, наказан за корупция “, сподели още социалистът.

Той разгласи, че ще работи през идващите 4 години за плана „ Странджа-Сакар “, за всички жители на Ямбол, за новата болница, нови пътища, чиста питейна вода.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР