От БДЖ обявиха, че до края на март повечето български

...
От БДЖ обявиха, че до края на март повечето български
Коментари Харесай

До края на март повечето български влакове ще отговарят на изискванията за чистота

От БДЖ оповестиха, че до края на март множеството български влакове ще дават отговор на условията за непорочност, почнала е и стратегия за антиковид ограничения, заяви Петко Петков от Съвета на шефовете.

Експериментално са инсталирани антиковид седалки в един от спалните вагони. Планира се такива седалки да бъдат инсталирани във всички спални вагони, сподели още Петко Петков.

От БДЖ прецизираха, че това съставлява устройство, от което излиза покриваща цялата седалка лента. Тя се завърта след всеки пасажер, а по-късно се изхвърля. Петко Петков уточни още:

" От позиция на почистването на влаковете сега целият управителен състав на БДЖ " Пътнически транспорти " ООД, виновен за почистването на влаковете, се е заел. Ангажирани са специалисти, експерти. Наистина затегната е крепко дисциплината измежду директно виновните лица, които са виновни за почистването ".

Реформата в БДЖ ще завърши в края на септември, когато би трябвало да проработи Национална компания " Български държавни железници ". А пътната карта за развиването на БДЖ включва политически и юридически дейности, сподели заместник-министърът на превоза Илия Илиев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР